Verzending

De lekkerste bieren thuisbezorgd!

Ligt onze mooie winkel net te ver bij u vandaan? Geen probleem, het is mogelijk de bieren van uw keuze thuisbezorgd te krijgen.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland verzenden wij alle bieren met PostNL. Bij een besteding vanaf 60 euro (incl. BTW) doen wij dat gratis! Bij een kleinere besteding brengen we 6,95 aan verzendkosten in rekening. Mocht het totale gewicht 10kg overschrijden bedragen de verzendkosten 12,50. 

Hoelang duurt het voordat ik de bieren in huis heb?
Heb je soms dorst? Grapje natuurlijk... Van dinsdag tot en met zaterdag proberen we jouw bestelling meteen op dezelfde dag dat je te besteld in te pakken en te versturen. Dit lukt alleen als je jouw bestelling voor 15.00u plaatst. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je zo snel mogelijk een track & trace code. In de meeste gevallen heb je het bier de dag erna in huis! In de meeste gevallen betekend dit dus een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. 

We pakken de bieren met de grootste zorg in. Mocht een flesje of blikje onverhoopt toch niet in de juiste staat bij je aankomen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten!