Hop-Meister voor de Horeca

Upgrade je bierkaart met bieren van de Hop-Meister!

Door met meer dan 15 verschillende groothandels, importeurs en brouwerijen samen te werken beschikt de Hop-Meister over een ongekend ruim assortiment. En daar kunt u als horecazaak van meeprofiteren! Ik zorg ervoor dat uw bierkaart onderscheidend wordt.

Momenteel leveren wij al bieren bij:
Proeflokaal de Graaf - Roermond
Grandcafé Cerise - Roermond
Hotel Het Arresthuis ***** / Damianz - RoermondIn de Nederlandse horeca kom je bij het overgrote deel telkens dezelfde bierkaart tegen. Er is dan ook niet veel voor nodig om de speciaalbierliefhebber te kietelen en naar uw zaak te lokken: wees onderscheidend! Tegen de stroom inzwemmen is misschien eng wanneer de kennis over speciaalbier beperkt aanwezig is, maar daarvoor heeft u mij! Ik kijk graag mee naar uw assortiment en hoe we de bierkaart kunnen upgraden. U hoeft hierbij niet meteen volledige kratten of dozen van de nieuwe bieren af te nemen; het is voor mij geen probleem kleinere aantallen te leveren. Hierdoor zijn de risico's voor u beperkt (u blijft nooit met een grote voorraad zitten die niet verkoopt of over de datum gaat), en kunnen we uitproberen wat bij uw publiek past. Het assortiment kan regelmatig wisselen en hierdoor zal de speciaalbierliefhebber getriggered worden telkens terug te komen. 

Zo maar enkele voorbeelden van wat bierliefhebbers missen in de meeste horeca:
- de betere restaurants zoeken prachtige wijnen, maar het niveau van de bieren matcht niet met dat van de gerechten
- de bierkaart is altijd hetzelfde, vaak zijn de enige wisselende bieren de seizoensbieren zoals de herfstbok, de weizen in de zomer... bierliefhebbers gaan voor smaakbeleving, en willen zo nu en dan nieuwe smaken beleven

Enzovoorts... ik zou hier uren met u over kunnen praten! Nu is dat misschien een beetje zonde van onze tijd, en weet ik zeker dat ik u ook sneller kan overtuigen. Voor ieder type horeca-bedrijf heb ik een passende bier-formule bedacht. Nieuwsgierig? Ik zou graag met u sparren hierover! Neem contact met mij op en we maken zo snel als mogelijk een afspraak.